100e goal in 200e wedstrijd voor Perbet

08 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Geen finale in Play-off 2 voor KV Kortrijk. De Kerels boekten wel een 0-2 zege bij OH Leuven. Jérémy Perbet prikte het tweede doelpunt binnen. Een nieuwe mijlpaal voor de Franse spits.

De huurling van Club Brugge speelde in Den Dreef zijn 200e wedstrijd in België. Daarin lukte hij zijn 100e doelpunt. Of een gemiddelde van 1 treffer elke 2 matchen. Dat kunnen er niet veel zeggen.

Perbet lukte zijn eerste treffer in de Pro League in het shirt van Sporting Charleroi. Daarna volgden Tubeke, Lokeren, Bergen, opnieuw Charleroi en AA Gent. Club Brugge plukte Perbet vorige zomer bij AA Gent weg. Enkele weken later volgde een uitleenbeurt aan KV Kortrijk.

Perbet scoorde niet in competitieverband voor Club Brugge. De enige ploeg waar hij als profvoetballer droog bleef staan. Bij Clermont Foot, Moulins, Straatsburg, Angers, Villareal en Istanbul Basaksehir - van een globetrotter gesproken! - lukte hij 1 tot 11 goals per seizoen.

Waar zijn toekomst ligt, is nog niet duidelijk. Perbet ligt nog onder contract bij Club Brugge, dat niet op zijn terugkeer rekent.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes