Bob Peeters wordt ‘general manager’

12-06-2024 20:48

Bob Peeters wordt ‘general manager’

Na een trainersavontuur bij Helmond Sport slaat Bob Peeters een andere weg in. De voormalige Rode Duivel wordt algemeen manager bij SK Beveren. De 50-jarige Peeters tekende een contract voor twee jaar.

“We hebben met verschillende kandidaten gesproken”, stelt CEO Antoine Gobin. “Uiteindelijk was Bob Peeters de voor de hand liggende keuze. Hij toonde zich erg gemotiveerd en wil de uitdaging aangaan om net iets verder van het veld te staan, maar toch dicht bij de coaches.”

“Bob kent de competitie en het Belgische voetballandschap door en door en koestert warme herinneringen aan zijn tijd in Beveren. Als product van een gerenommeerde jeugdacademie en met zijn uitgebreide netwerk in België en Nederland, heeft hij bij elke club waar hij werkte jonge spelers kansen gegeven.”

“Dit maakt hem de ideale persoon om SK Beveren de komende seizoenen te helpen bij het uittekenen van een duurzame langetermijnvisie voor deze club.”

Zijn eerste taak zal erin bestaan een nieuwe trainer aan te duiden en de sportieve staf samen te stellen. Bob Peeters zal verantwoordelijk zijn voor het rekruteringsbeleid, waarbij de focus sterker dan in het recente verleden zal komen te liggen op het opleiden, aantrekken en ontwikkelen van jonge talenten. De voormalige trainer van KSK Beveren dient ook de jeugdwerking van nabij op te volgen.

Peeters speelde bij Lierse, Roda JC, Vitesse, Millwall en Racing Genk. Zijn trainerscarrière begon in 2010 bij Cercle Brugge. Daarna volgden avonturen bij KAA Gent, Beveren, Charlton Athletic, opnieuw Beveren, Sporting Lokeren, Westerlo, Top Oss en Helmond Sport.

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

STVV richting 20 miljoen euro?

STVV richting 20 miljoen euro?

Mathias Delorge kan de volgende speler worden die STVV deze zomer verlaat. Hij kwam niet...

VIDEO: Nieuw shirt Club Brugge

VIDEO: Nieuw shirt Club Brugge

De nieuwe outfit van Club Brugge is bekend. Hans Vanaken, Antonio Nusa en Kyriani Sabbe...

BEKIJK: Fotoshoot STVV 2024/2025

BEKIJK: Fotoshoot STVV 2024/2025

In de aanloop naar de start van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League...

BEKIJK: Fotoshoot KRC Genk 2024/2025

BEKIJK: Fotoshoot KRC Genk 2024/2025

Thorsten Fink houdt een goed gevoel aan de voorbereiding over. “We zullen klaar zijn voor...