Union excuseert zich tegenover fans

30-03-2023 10:46

Union excuseert zich tegenover fans

Er stond dinsdag een lange rij aan het Dudenpark. Supporters van Union Saint-Gilloise probeerden een ticket te bemachtigen voor de Europese verplaatsing naar Bayer Leverkusen. Daar werken de Unionisten op 13 april hun heenwedstrijd van de kwartfinale in de Europa League af.

2343 fans wonen op donderdag 13 april de heenwedstrijd in de kwarfinale van de Europa League bij. Vele supporters vielen -ondanks het lange wachten- uit de boot.

“De club wil zich excuseren voor de slechte organisatie en de lange wachtrij voor tickets voor de uitwedstrijd tegen Leverkusen van gisteren 28 maart”, klinkt het op het officiële clubkanaal.

“We begrijpen de frustratie die dit heeft veroorzaakt bij al onze fans. De club was verrast door de massale aanvragen. Het bezoekersvak biedt meer dan 2.000 plaatsen, meer dan het dubbele van de gemiddelde vraag voor eerdere Belgische en Europese uitmatchen. Vandaag hebben we een interne evaluatie gedaan en in de toekomst zullen we kiezen voor andere oplossingen, zoals het geven van voorrang aan abonnees en RUSG Members en/of het beperken van het aantal tickets per persoon, afhankelijk van de situatie. We zullen er alles aan doen om in de toekomst een efficiëntere service te bieden.

Voor de supporters die zich gisteren in het Club House nog inschreven op de wachtlijst, heeft de club nog tickets kunnen vrijmaken. Zij zullen vandaag een mail ontvangen en hun ticketaanvraag zal positief beantwoord worden.

We ontvangen berichten dat er tickets te koop zijn, in thuisvakken, op de zwarte markt. We roepen onze fans op om die niet te kopen. Indien er tickets doorverkocht worden voor uitvakken, kan je de club daarvan op de hoogte brengen via het adres: ticketing@rusg.be en rusg@rusg.be.”

Nieuwsbrief

Specials

Fink: “Geen millimeter kwaliteitsverlies bij AA Gent”

Fink: “Geen millimeter kwaliteitsverlies bij AA Gent”

STVV blijft met goed voetbal punten pakken. Woensdag wacht een bekerclash met AA Gent. Thorsten...

Dossier: Transfers wintermercato 2023/24 België Jupiler Pro League

Dossier: Transfers wintermercato 2023/24 België Jupiler Pro League

Op 5 januari 2024 begint de wintermercato in België. Op 1 februari volgt de Transfer...

Opvallende cijfers voor Balikwisha

Opvallende cijfers voor Balikwisha

Michel-Ange Balikwisha lukte de enige treffer in de clash tussen Antwerp en OHL. Zijn vijfde...

LOTING – Rode Duivels EK 2024

LOTING – Rode Duivels EK 2024

Om 18 uur begint de loting voor het EK 2024 in Duitsland. De Rode Duivels...

SPECIAL: Vier trainers in Jupiler Pro League ontslagen

SPECIAL: Vier trainers in Jupiler Pro League ontslagen

Geen Jonas De Roeck meer bij KVC Westerlo. Zo komt de teller van het aantal...