Beerschot huurt Wright-Phillips

02-02-2024 19:44

Beerschot huurt Wright-Phillips

Twee tot drie ploegen promoveren naar de Jupiler Pro League. Beerschot maakt een reële kans. Trainer Dirk Kuyt krijgt er met D’Margio Wright-Phillips een offensieve kracht bij.

Beerschot huurt Wright-Phillips van Stoke City. “Ik ben heel erg blij om hier te zijn”, stelt de 22-jarige aanvaller via het clubkanaal. “Het eerste contact met Beerschot dateert al van in de zomer. Ik wilde toen al heel erg graag komen naar de club, maar dat bleek uiteindelijk niet mogelijk. Dat het in deze mercato wel gelukt is, ben ik heel erg tevreden over. Nu is het aan mij om me hier te laten zien in de komende elf wedstrijden.”

“Ik denk dat dit een perfecte situatie is voor mij. Ik zal hier de kans krijgen om mezelf te bewijzen. Ik kom in een team terecht met een duidelijke speelstijl en twee jongens met Tom en Thibaud die het heel erg goed doen. Dat zorgt ervoor dat ik meteen de lat hoog moet leggen en hier moet knokken voor mijn plekje.”

“Dat knokken ben ik trouwens gewoon van in de Championship”, geeft D’Margio Wright-Phillips mee. “Daar speelde ik vaak tegen heel fysieke en sterke verdedigers. Het kwam er daar op aan om naar mijn kwaliteiten te spelen en sneller te handelen dan hen. Diezelfde kwaliteiten, mijn snelheid en goed in de pocket komen, kunnen me ook hier helpen bij Beerschot.”

“De komst van D’Margio zorgt weer voor een extra boost in onze kern”, vult technisch directeur Gyorgy Csepregi aan. “We hadden eigenlijk maar twee opties voor die plekken naast de spitsen. Nu voegen we daar nog een derde jongen met kwaliteit aan toe. Dat zal de concurrentie aanscherpen en hopelijk al die spelers naar een hoger niveau tillen.”

LEES OOK: Match te herspelen in derde provinciale

 

Nieuwsbrief

Specials

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Dossier: Transfers zomermercato 2024/2025 België JPL

Op vrijdag 26 juli begint het seizoen 2024/2025 in de Jupiler Pro League. In de...

Gouden Croc is voor Koita (FOTO)

Gouden Croc is voor Koita (FOTO)

Wie bij een topploeg speelt, maakt meer kans op de Gouden Schoen of titel van...

VIDEO: Vanhaezebrouck bezorgt Fink kippenvel

VIDEO: Vanhaezebrouck bezorgt Fink kippenvel

AA Gent heeft de eindwinst in Play-off 2 bijna beet. Hein Vanhaezebrouck haalde opgelucht adem...

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Delorge: “Soms knijp ik wel eens in mijn arm”

Vorig jaar bereidde hij zich op de clash tussen Lierse Kempenzonen en RWDM. Mathias Delorge...

Wat is er van Maxime Dupé?

Wat is er van Maxime Dupé?

Maxime Dupé won met Toulouse de Coupe de France en had er een basisplaats. De...